Cégünk 30 éves szakmai tapasztalattal családi vállalkozásként 1997-ben alapítottunk illetve társunkkal 1983-ban alapított üzemünkben egyedi bútorok és nyílászárók gyártását végezzük.

Fokozatos fejlesztéseinknek köszönhetően mára jelentős szerepünk van az egyedi gyártású, igényes kivitelű bútorok, nyílászárok, belsőépítészeti munkák kivitelezésében. A legkülönfélébb megmunkálást lehetővé tevő célgépeinken a tömörfa, furnérozott pácolt-lakkozott bútorok és részegységek, íves alkatrészek és íves elemek gyártására is be vagyunk rendezkedve. A divatos megoldásokat, hajlított lapanyag féleségek, üveg, fém, kő és gránit alapanyagok felhasználásával komplett recepciós és bárpultok, konferenciatermek bútorzatának legyártását is vállaljuk. Legfőbb erősségünk a termékfejlesztés, az egyedi bútorok tervezése, kivitelezése – szobaberendezési ajánlatainkat grátisz bocsátjuk megrendelőink rendelkezésére.

A legutóbbi években kivitelezett referenciamunkáink szemléletesen mutatják be tevékenységi területeinket. Adott tervek, vagy saját tervezés alapján vállaljuk magán és közületi megrendelőinknek lakóterek, szállodák, éttermek, vendéglátó ipari és üzlethelyiségek, irodák belsőépítészeti és bútorozási munkálatainak, valamint egyedi gyártású nyílászáróinak kivitelezését.

Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy az Ön egyéni igényeit és elképzeléseit rövid kivitelezési határidővel teljesítve magas szakmai és kiviteli minőségben megvalósítsuk, ami megbízható garanciával párosul.

Benkó Antal ügyvezető

1979-ben végzett okl. faipari mérnök,
Iparművészeti Főiskolai másoddiplomával

Benkó Szvetlána ügyvezető

1979-ben végzett okl. faipari mérnök